Храна

Ресторанот "Милениум" е со капацитет од 190 лица и тераса со капацитет од 70 лица. “Милениум Палас“ овозможува врвна услуга, независно дали се работи за организирање гала свечености или банкети, коктел забави или деловни приеми.

Hotel Millenium Palace _ Ohrid | Dining Gallery

X

Hotel Millenium Palace - Ohrid and Bitola

X

Send A Reservation Request

Implemented By EngramWeb.com

Facebook Fan Page